Op zoek naar
een leuk uitje?

Sleeping beauty blog 62 (mei 2023)

Hi allemaal,

In de >> vorige Blog << heb je kunnen lezen dat de huid herstelt tijdens het slapen, maar wat gebeurt er eigenlijk nog meer met ons lichaam tijdens de slaap? Ben je benieuwd?! Lees dan snel verder, want ik ga jullie er vandaag meer over vertellen!

Sterk weetje

Wist je dat je spiermassa afneemt naarmate je ouder wordt? Het verliezen van spiermassa is een heel normaal proces. Overdag breekt je lichaam spierweefsel af en ’s nachts bouwt het weer op. Hoe goed dat steeds herstelt, in balans blijft of toeneemt, hangt af van hoeveel je beweegt, hoe je eet en of je goed slaapt. Onderzoeken tonen aan dat je spiermassa al vanaf je 25ste heel langzaam afneemt, pas vanaf je 50ste gaat het sneller en vanaf je 65ste gaat het hard.

"Dagelijks 1 of 2 keer een schepje Power with Biest colostrum poeder mengt met je yoghurt of kwark, krijg je sowieso je essentiële proteïne binnen!"

Sterk blijven

Hoe behoud je je spiermassa? Het beste advies is: minimaal dertig minuten per dag matig intensief bewegen en het liefst eens per week aan krachttraining doen. Wanneer je een periode, om wat voor reden dan ook niet veel kunt bewegen, is het belangrijk om extra op inname van dagelijks voldoende eiwitten te letten. Twee gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag kan de afname van spiermassa vertragen.  Als je dagelijks 1 of 2 keer een schepje >> Power with Biest colostrum poeder << mengt met je yoghurt of kwark, krijg je sowieso je essentiële proteïne binnen!

"Goed slapen is één van de manieren om spiermassa te behouden."

Sleeping beauty

Zoals ik jullie al heb verteld, gebeurt er tijdens onze slaap een hele hoop met onze huid, maar ook de rest van ons lichaam maakt een hoop door tijdens het slapen. Niet alleen de duur van je slaap, maar vooral de hoeveelheid diepe slaap zorgt voor herstel in je lichaam. In een diepe slaap geven je hersenen namelijk een groeihormoon af, dat zorgt voor de opbouw van onder andere spieren. Goed slapen is één van de manieren om spiermassa te behouden. Het is daarnaast belangrijk om gezond te eten, genoeg te bewegen en pauzes te nemen.

Tegenwoordig staan we de hele dag ‘aan’ en is ons sympathische zenuwstelsel constant actief. Als je onvoldoende terugschakelt, blijf je het eerste deel van de nacht aanstaan, kom je minder snel in een diepe slaap en bouwen je spieren dus minder goed op.

"Deze dag hebben we op de boerderij een speciale aanbieding."'

Campina boerderijdag!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Campina open boerderijdag die op 2e Pinksterdag van 10.00- 16.00 uur plaatsvindt. Natuurlijk zijn we er ook met een standje om onze producten te promoten en te testen! Deze dag hebben we op de boerderij een speciale aanbieding en er is óók nog een prijsvraag.. wie weet maak je kans op een mini-gift reistasje met onze 8 mini’s!

Maandaanbieding

Moederdag staat weer voor de deur! Vergeet je moeder (of jezelf natuurlijk!) niet te verwennen met onze Beauty with Biest mini-gift-sets, deze maand speciaal in de aanbieding.
GRATIS! Mini duo-gift bij bestellingen boven de €75,00 (geldig t/m 12 mei).
Na het invullen van de persoonlijke gegevens kun je bij de opmerkingen aangeven welke mini duo-gift je graag gratis ontvangt.

 

>> Beauty with Biest mini duo-gift hand << van € 7,25 nu voor maar € 6.25 (geldig t/m 31 mei 2023).

>> Beauty with Biest mini duo-gift body << van € 8,00 nu voor maar € 6,95 (geldig t/m 31 mei 2023).

>> Beauty with Biset mini duo-gift face << van € 12,95 nu voor maar € 11.50 (geldig t/m 31 mei 2023).

 

GRATIS! Mini duo-gift bij bestellingen boven de €75,00 (geldig t/m 12 mei)
na het invullen van de persoonlijke gegevens kun je bij de opmerkingen aangeven welke mini duo-gift je graag gratis ontvangt.

 

Hopelijk zie ik jullie allemaal 29 mei!

 

Veel liefs,

Eva