Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty is in the eye of the oogcreme-owner Beauty with Biest blog 75

Time flies..

Jeetje lieve mensen, blog 75 alweer! Hoe snel gaat de tijd? En het mooie is, elke keer vind ik weer nieuwe interessante informatie die ik met jullie wil delen rondom onze producten van Beauty with Biest en Power with Biest!

Zeg maar dag tegen die rimpels, want met deze combinatie gaat jouw huid écht stralen!

Beauty is in the eye of the oogcrème-owner

Onze oogcrème was helaas maar beperkt voorradig, maar niet getreurd: deze is nu aangevuld én met nog een iets aangepaste receptuur zodat ze oogcrème iets frisser ruikt. We doen er natuurlijk alles aan om het product zo perfect mogelijk te maken!

Wie heeft hem al thuis staan? Of ga jij nu jouw oogcrème scoren op onze webshop? Deze crème is niet alleen geschikt voor onder je ogen hoor, hij is ook uitstekend toepasbaar als booster onder onze Beauty with Biest gezichtscrème in je gezicht, maar ook in je hals of decolleté. Zeg maar dag tegen die rimpels, want met deze combinatie gaat jouw huid écht stralen!

Hello sunshine

De zomer staat praktisch voor de deur, we zweten meer en we gaan wat vaker in de douche. Ook in de douche of bad is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Onze Beauty with Biest bad- & douchegel is een aanrader voor het hele gezin. Dit product is pH-huidneutraal en door de milde samenstelling met natuurlijke vochtregulerende bestanddelen geschikt voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. Wist je dat ook dít product weer geschikt is voor de probleemhuid? En uiteraard met de heerlijke geur van honingklaver.

Voorkomen is beter dan genezen

Hoe voorkom je een droge of gevoelige huid?

  • Douche of badder niet te lang
  • Gebruik lauw water
  • Dep je huid droog
  • Smeer je huid na het drogen in met Beauty with Biest bodymilk

Eczeem? Voed je huid van binnenuit
Eczeem, huiduitslag, acné, psoriasis, vitiligo, een kriebelende of extreem droge huid… Veel mensen kampen met een onrustige huid of specifieke huidproblemen. De oorzaken komen vaak van binnenuit. Denk aan een tekort aan voedings- en bouwstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten, en een gebrekkige afvoer van afvalstoffen. Daarnaast spelen leefstijlfactoren een belangrijke rol, zoals roken, stress, alcohol, te veel zon en luchtvervuiling.
 


Onze leefstijl kan de huid behoorlijk belasten, denk aan:

  • Ongezonde voeding met weinig nutriënten
  • Gebrekkige afvoer van afvalstoffen
  • Darmen die niet optimaal functioneren
  • Gebrek aan beweging
  • Verstoringen in het bioritme
  • Te veel chronische stress
  • Te veel oxidatieve stress door bijvoorbeeld roken en alcohol

Met een slechte stoelgang of een opgeblazen gevoel tot gevolg

Gezonde darmen vormen de basis voor een gezonde huid

De darmen spelen een belangrijke rol voor onze gezondheid, inclusief onze huid. Er wordt zelfs gesproken van de darm-huid-as, omdat ze voortdurend in connectie met elkaar zijn. Een ongezonde darmflora kan ontstaan door een onevenwichtige verhouding tussen 'goede' en 'slechte' bacteriën in de darmen. Met een slechte stoelgang of een opgeblazen gevoel tot gevolg. Dit kan leiden tot verhoogde ontstekingsniveaus in het lichaam, wat zich kan uiten in een onrustige huid, acne, roodheid en andere huidaandoeningen, zoals psoriasis.

Hoe gezonde darmen bijdragen aan een gezonde huid:

Immuunsysteem: een evenwichtige darmflora ondersteunt het immuunsysteem bij bestrijden van infecties en ontstekingen. Dit is essentieel voor het behouden van een gezonde huid.

Ontgiften: de darmen helpen bij het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Een dysbiose in de darm kan leiden tot een ophoping van gifstoffen, met bijvoorbeeld acne, eczeem of psoriasis tot gevolg.

Voedingsstoffenopname: een gezonde darmflora zorgt voor een goede opname van voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten.

De colostrum poeder Power with Biest draagt bij aan de darmgezondheid en zo aan een gezonde huid. Het ondersteunt de levende micro-organismen die de darmflora kunnen helpen herstellen door de groei van goede bacteriën te bevorderen, de darmbarrière te versterken en ontstekingsniveaus te verminderen. Gemakkelijk ter mengen in Kefir, yoghurt, kwark, een smoothie, appelmoes of sinaasappelsap. Een stralende huid begint bij een gezonde darmflora.

 

Maandaanbieding!

Deze maand:

 

Liefs,

Eva