Op zoek naar
een leuk uitje?

Summertime! Vier jij de zomer met de mini-giftsets? Beauty with Biest blog 76

Hi all,

Eindelijk is het wat lekkerder weer buiten. Ook de zomervakantie staat weer voor de deur! Snak jij na deze regenachtige periode ook naar een zonnige zomervakantie? Vergeet niet dat de zon wel zorgt voor uitdroging van je huid. Dit betekent dat het in de zomer altijd extra belangrijk is om je lichaam zowel van binnen als van buiten goed te hydrateren. Een van de belangrijkste producten voor je huid wanneer het zonnig buiten is, is eerst een bescherming tegen de zon en daarna een goede aftersun. Onze Beauty with Biest bodymilk werkt uitstekend als aftersun, de eiwitten en genezende factoren is dit een ideale vervanger voor je aftersun. De bodymilk trekt snel in en ruikt echt ontzettend lekker! Voor een stralende, jonge en strakke huid gebruik je onze Beauty with Biest bodymilk elke dag.

Doei droge huid!

Onze Beauty with Biest bodymilk is ook uiterst geschikt voor droge huid van de benen, zeg maar vaarwel tegen droge benen en scheerwondjes! In de webshop zijn deze te bestellen, in  handige dispensers van 30 ml. 150 ml en 500 ml!

En misschien heb je ook gemerkt dat je lippen wat droger worden van het warme weer, onze Beauty with Biest lippenbalsem zal je daarbij helpen. Ga ook stralend de zomer in! Op onze webshop bestel je al je producten gemakkelijk.

Ga je naar het buitenland? Wij hebben onze bestsellers ook in reisformaat! (Gezichtscreme, gezichtsfoam, gezichtsscrub & masker, lippenbalsem, handzeep, hand-& bodycreme, bad- & douchegel en de bodymilk met gratis tasje)
Vier jij de zomer met de mini-giftset? Nu 8 mini’s van voor €35,40 voor maar €27,50 mét gratis tasje!

Ontdek de kracht van colostrum in je dagelijkse Skincare Routine! 

Ben je op zoek naar een natuurlijke boost voor je huid?  Colostrum is het geheim voor een stralende, gezonde en jeugdige huid! Ontdek de voordelen van dit wonderlijke ingrediënt voor je dagelijkse Skincare Routine, een  verzorgingslijn voor het hele gezin.

  • Huidverjonging - Colostrum zit boordevol natuurlijke groeifactoren en antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren, waardoor je huid er jonger en frisser uitziet.
  • Hydratatie - Het houdt je huid gehydrateerd en helpt vocht vast te houden, waardoor droogheid en ruwheid worden verminderd.
  • Verheldert de Teint - Colostrum helpt bij het verminderen van pigmentvlekken en egaliseert de huidteint voor een stralende gloed.
  • Versterkt de Huidbarrière - Door de huidbarrière te versterken, beschermt colostrum je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-stralen.
  • Verzacht en Kalmeert - Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die roodheid en irritatie verminderen, waardoor je huid comfortabel en rustig aanvoelt.
  • Collageenproductie - Colostrum stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de elasticiteit en stevigheid van je huid wordt verbeterd.
  • Natuurlijk Ingrediënt - Colostrum is een natuurlijk ingrediënt, vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor het geschikt is voor vele huidtypen.


Voeg onze beauty producten toe aan je dagelijkse huidverzorging en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient! Ervaar de magie van dit buitengewone ingrediënt en onthul een gezonde, stralende huid, haar en nagels die begint bij een gezonde darmflora!

Colostrum poeder helpt je darmflora in balans te brengen. Het bevat van nature zeer hoge concentraties mineralen, vitaminen, aminozuren, probiotica, groeifactoren en een hoge dosis proteïne en immunoglobuline G. Onze Power with Biest ondersteunt het immuunsysteem, de gezondheid van de spijsvertering, zorgt voor een toename van de vitaliteit, het energieniveau en het uithoudingsvermogen. Dat het de spiergroei ondersteunt en het herstel na fysieke inspanning maakt het een ideaal product voor sporters. Power with Biest poeder helpt bij de opname van voedingsstoffen en geeft bacteriën en ziektekiemen geen schijn van kans. Grijp je kans, grijp Power with Biest!

 

De maandaanbieding hadden jullie stiekem al kunnen lezen:

Maandaanbieding

Nu 8 mini’s in een handig reistasje van voor >> €35,40 voor maar €27,50 mét gratis jutetasje <<  of  >> gratis kunstoftasje van € 34.50 voor € 27.50 <<.