Op zoek naar
een leuk uitje?

Wie jarig is trakteert! Beauty with Biest blog 74

Hi allemaal,

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 5 jaar geleden dat de eerste Beauty with Biest producten op de markt kwamen. Wij zijn super trots dat we nu maar liefst 9 producten in onze verzorgingslijn van >> Beauty with Biest << verkopen en 3 varianten van >> Power with Biest <<.

 

En…

Vanaf nu (begin mei 2024) is ook onze >> Beauty with Biest oogcrème << online! De huid rond je ogen is de dunste en meest kwetsbare huid van je gezicht. Dat is de reden waarom je vaak rond de ogen en mond een van de eerste tekenen van veroudering ziet. Speciaal voor de dunnere huid rondom de ogen en mond, waar de eerste lijntjes komen, hebben we een anti-aging oogcrème ontwikkeld.

 

De oorzaak van rimpels rondom je ogen

Ja, hoe kan dat dan toch eigenlijk, die rimpels? Er zijn een aantal oorzaken, waaronder vermoeidheid, genen, veroudering en lifestyle een belangrijke rol spelen. Daarnaast bewegen je oogleden voortdurend, we knipperen ongeveer zo’n 10.000 keer per dag en we wrijven vaak in onze ogen. Hierdoor wordt de huid bij je oogzones sneller dunner, rekbaarder en slapper dan op andere plekken. Door al deze factoren verschijnen ook de expressie-, droogte- of vermoeidheidsrimpels.

Beauty with Biest tot uw redding!

Wie zouden wij niet zijn als wij geen fantastisch product hebben voor jouw huidzorgen. Onze oogcrème bevat een aantal bestanddelen die de huid rondom jouw ogen laat stralen als nooit tevoren. Allereerst natuurlijk colostrum, biest. Voor een voedend effect hebben we shea butter toegevoegd. Daarnaast bevat het glycerine voor de vochtbalans en aloë vera om ontstekingen te remmen. Rijstkiemolie, sepilift en matrixyl verstevigen en bestrijden de ouder wordende huid. Uiteraard hebben we ook vitamines toegevoegd die ons helpen! Vitamine A stimuleert de vernieuwing van de huidcellen. Dit geeft de huid een gladder, gelijkmatiger uiterlijk en kan pigmentvlekken vervagen. Vitamine C en E zijn krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling.

Ook dit product weer met de heerlijke geur van honingklaver.

>> Beauty with Biest oogcrème 15ml << is te koop in onze webshop voor €17,50. Met deze hoeveelheid kun je ongeveer 3 maanden smeren.

Hoe gebruik je onze oogcrème?

Zorg dat je gezichts schoon is, gebruik hiervoor de >> gezichtsschuim <<. Breng je je gezichtsverzorging altijd aan met je wijsvingers? Heel goed, want voor je dag- en nachtcrème is dit prima. Maar wist je dat je voor het aanbrengen van je oogcrème beter je ringvinger kunt gebruiken? Deze vinger heeft de zachtste aanraking, daardoor zorgt deze vinger voor de minste druk op je huid. Breng een klein beetje crème aan op je vingertopje en dep het met kloppende bewegingen zachtjes aan op de huid. Werk daarbij van binnen naar buiten. Smeer daarna je gezicht en hals in met de >> colostrum gezichtscreme <<

 

De huid onder je ogen is maar een klein stukje van je gezicht, dus gebruik vooral niet te veel crème. Royaal smeren omdat de crème extra goed te laten werken is echt niet nodig en heeft een averechts effect. Als je teveel aanbrengt, belandt het al snel in je ogen in plaats van eronder. Maar hoeveel oogcrème is dan de juiste hoeveelheid? Een speldenknopje op je ringvinger is voldoende om onder één oog te gebruiken. Laat de crème een minuutje intrekken voordat je verder gaat met de rest van je gezichtsverzorging.

 

Boost your body!

Colostrum poeder verbetert onze afweer door alle voedingstoffen en vitaminen. Omdat de biest niet verhit is, maar gevriesdroogd, blijven er hoge concentraties aan componenten aanwezig die de gezondheid stimuleren. Het poeder bevat PRP (proline-rich-peptide), een grote ondersteuner van het immuunsysteem. De inname van biest bij ziekten die het afweersysteem verzwakken en waarbij de immuniteit onder druk staat wordt aangeraden. Het is een enorme boost voor je hele lichaam!

Ook is de Power with Biest geschikt voor bestrijding van virus- en bacterie infecties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan schimmels als Candida, maar ook eczeem of bacteriën en infecties in de darm.

Wie jarig is trakteert!

De gehele maand mei:

  • 5% korting op alle producten met de kortingscode: colostrum5jaar!
  • Bij een bestelling van €75,- of meer ontvang je gratis colostrum >> lippenbalsem t.w.v. €4,95 <<
  • Bij een bestelling van €100, - of meer ontvang je gratis mini duo giftset naar keuze.
  • Bij een bestelling van €125,- of meer ontvang je gratis onze >> nieuwe oogcrème t.w.v. €17,50 << zo lang de voorraad strekt.
  • Bij een bestelling ontvang je deze maand nog een unieke kortingscode van € 5.00 die je bij een volgende bestelling kunt gebruiken.

En eh, laten jullie ons weten hoe de oogcrème bevalt?

 

Liefs,

Eva